A túrós pogácsa egy igazi magyar klasszikus, amely soha nem hiányozhat az ünnepi asztalról, és a hétköznapi kávézásokat is feldobja. Ennek a receptnek köszönhetően bárki könnyedén elkészítheti ezt a ropogós finomságot otthon. A tészta gyúrása egyszerű és gyors, a hozzávalók – finomliszt, túró, margarin, tojás és só – minden konyhában megtalálhatóak. A sütés előtti tojással való lekenés és a szezámmag szórása nem csupán ízletes, de szemet gyönyörködtető végeredményt is garantál. Töltsd meg a konyhád a frissen sült pogácsa illatával, amely garantáltan mindenkit az asztal köré csalogat!

Egyszerű túrós pogácsa recept hozzávalók
- 50 dkg finomliszt
- 50 dkg margarin
- 50 dkg tehéntúró
- 1 ek só
- 1 db tojás (1 db a lekenéshez)
- szezámmag teáskanál (a tetejére)
Egyszerű túrós pogácsa recept elkészítése