Fedezd fel ezt a különleges, gluténmentes túrós pogácsa receptet, ami nem csak finom, de egészséges alternatívát is nyújt a hagyományos sós süteményekhez! A bambusz rost és a gluténmentes liszt kombinációja teszi különlegessé a tésztát, míg a túró és tejföl garantálja az omlós állagot. A készítési folyamat során a margarint és a többi hozzávalót könnyedén eldolgozhatod konyhai robotgéppel, így a tészta gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Tálald a pogácsákat melegítve, aranybarna sajttal és pikáns köménymaggal megszórva, hogy minden falat igazi ízorgia legyen! Az előmelegített sütő és a légkeveréses technika biztosítja, hogy a végeredmény tökéletesen ropogós és ízletes legyen. A durva sóval szórt változat pedig egyedi és karakteres ízt ad neki, amit mindenki imádni fog!

Gluténmentes túrós pogácsa recept hozzávalók
- 370 g túró
- 370 g margarin
- 300 g gluténmentes liszt
- 22 g bambusz rost
- 2 ek. tejföl
- 2/3 cs. szárított élesztő + pici cukor
- 7 g só
- 2 egész tojás
A tetejére
- 1 sárgája a kenéshez
- kicsi tej
- kb 100 g reszelt sajt
- kömény
- durva só (opcionális)